MSN Onion Emoticon belog nie just jadi tempat aku curahkan perasaan dan berkongsi cerita tentang kehidupan
di dunia yg serba serbi moden..
hanya bermula dengan meniarap,merangkak,bertatih,dan kini aku mula berjalan perlahan2..misi adalah berlari selaju yang mungkin setaraf blogger2 yg lain...Onion Icons
pandangan dan kritikan di alu-alukan di mana2 post..n lastly tanx coz sudi bace belog yg xseberapa nie..MySpace

.:tEmAn:.

Monday, November 14, 2011

Qurban

kowg rse cte ny??: 

Assalamualaikum semua :)

Hari ni aku nak cerita sikit pasal Raya Aidiladha kat kampung aku yang indah permai tu.
Tahun ni tahun aku beraya kt belah bapak aku
kene bergilir la.

tak kan asyik beraya kat belah ibu je.
tak adil namanya
kali ni bapak aku korban sekor lembu yaww.

Disebabkan aku tengah Final exam,so family aku terpaksa tunggu aku habes paper baru boleh balik.
dari Batu Pahat menuju ke Johor Bahru sambung pulak ke Pasir Gudang,rehat 10 minit terus gerak balik kelantan.
penat kan?korang xpayah la nak cakap aku ni mat kelan ke ape ke.aku bukan orang sana.
aku orang Johor oke..
di Kontot kan cerita,aku tak la macam korang sempat capt2 pic bagai.

Hari raya kat sini meriah woo..3 hari
tak macam kt tempat2 lain.


nah korang tengok la pic2 nie..
nie je yang sempat aku capt.


ngah tenangkan lembu yang ganas..xpadan kecik.



akhirnye kaw di korbankan.haha



hah..yang baju biru nie camne ek aku nak cerita kat korang..panjang sangat ceritanya..di pendekkan cerita ni waris bapak aku la..kira mcm sedara mara la..korang nampak yang buncit tu x?tu brade john..tu la bapak aku..olways menyemat.

hah..aku bukan taknak tolong dorang..tapi kalau aku tolong nnt dorang takde keje..

melapah

hah..nie adik plak adik aku.suruh pegang kaki lembu pon takot.dapat pegang xsampai seminit.


tu je la yang dapat aku share..
mood nak menaip + masih xde idea nak wat cerita yang best..
sorry :)





1 comment:

.:MrS cHerRy:. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails