MSN Onion Emoticon belog nie just jadi tempat aku curahkan perasaan dan berkongsi cerita tentang kehidupan
di dunia yg serba serbi moden..
hanya bermula dengan meniarap,merangkak,bertatih,dan kini aku mula berjalan perlahan2..misi adalah berlari selaju yang mungkin setaraf blogger2 yg lain...Onion Icons
pandangan dan kritikan di alu-alukan di mana2 post..n lastly tanx coz sudi bace belog yg xseberapa nie..MySpace

.:tEmAn:.

Tuesday, January 4, 2011

FRIENDS GIVE AWAY

kowg rse cte ny??: 
lagi sekali aku nak report..blog aku sekali lagi jadi coolblog..huh..menyampah..
haha
ketiadaan lappy+kebizian+ketandusan idea
tunggu aku balik BATU PAHAT tercinta oke..nanti aku update banyak-banyak sampai korang muntah nak baca..
so
kali nie buah hati pengerang jantung aku pakse join benda nie..
so join je la kan..
manelah taw bertuah ke...
haha....




kalau siapa-siapa nak join silakan lah..

sekor manusia yang aku nak tag ialah


2 comments:

Sallehudin Said said...
This comment has been removed by a blog administrator.
encHIx laNDax said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails