MSN Onion Emoticon belog nie just jadi tempat aku curahkan perasaan dan berkongsi cerita tentang kehidupan
di dunia yg serba serbi moden..
hanya bermula dengan meniarap,merangkak,bertatih,dan kini aku mula berjalan perlahan2..misi adalah berlari selaju yang mungkin setaraf blogger2 yg lain...Onion Icons
pandangan dan kritikan di alu-alukan di mana2 post..n lastly tanx coz sudi bace belog yg xseberapa nie..MySpace

.:tEmAn:.

Monday, November 22, 2010

Penemuan Baru..

kowg rse cte ny??: 
Cakap je apa yang tak ada kat dunua sekarang?
Zaman dah moden..Zaman IT..
Komputer & handset jadi benda paling penting dalam hidup manusia..
tak makan pon tak pe..
Asalkan barang-barang ni ada..betul tak?
Nak cari Lagu,Movie,Game,Gadget,Software,Hardware,Malware..Eh..kenapa pulak boleh sesat?arghh..macam-macam la..semua just DOWNLOAD je..Jalan punya jalan..
Puas aku cari jalan macam mana nak bersihkan screen lappy aku ni..
Banyak habuk..Berdebu..Berkurap..Berbulu..Hahah
Macam duduk dekat gurun sahara..
Tiba-tiba je EN BUJANG SUSAH bagi idea kt aku macam mana nak bersihkan..
Thank bro..
Memang nampak selekeh..
Tapi aku rase 100% screen lappy korang boleh bersih dengan menggunakan alat ni..
Tak susah pun..
Cume ikut je arahan ni..Alat ni sangat-sangat mujarab.
Tapi jangan pulak korang salah step..
Silap-silap korang yang kena..
Aku pun tak berapa nak yakin benda ni SUCI ke HARAM..
korang tengok je lah..

Klik DI SINI untuk bersihkan screen korang..

10 comments:

.:MrS cHerRy:. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hans said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.:EnCiK LoBaK mErAh:. said...
This comment has been removed by the author.
Sallehudin Said said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.:EnCiK LoBaK mErAh:. said...
This comment has been removed by the author.
aina G said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sallehudin Said said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LittleAries^-^ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LittleAries^-^ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails