MSN Onion Emoticon belog nie just jadi tempat aku curahkan perasaan dan berkongsi cerita tentang kehidupan
di dunia yg serba serbi moden..
hanya bermula dengan meniarap,merangkak,bertatih,dan kini aku mula berjalan perlahan2..misi adalah berlari selaju yang mungkin setaraf blogger2 yg lain...Onion Icons
pandangan dan kritikan di alu-alukan di mana2 post..n lastly tanx coz sudi bace belog yg xseberapa nie..MySpace

.:tEmAn:.

Monday, November 22, 2010

Dr Rozmey Kecewa dengan kutipan 2 Alam??

kowg rse cte ny??: 


OK..Habis jugak exam aku..bertahun nak tunggu..
so sekarang aku da boleh enjoy-enjoy macam korang semua kn?
nak balik PG tapi xsempat..tak pasal-pasal bertekak ngn bini..haha..relax ler yunx oi...
bukan sengaja..
so malam-malam yang bosan ni aku nak tanya pendapat korang
tentang filem paling HOT kt Malaysia sekarang..
2 ALAM..
bukan main ramai lagi yang mengkritik..
siapa yang dah tengok angkat tangan..oke aku da nampak..DDR sekarang meletop gilew..memang superb..kalah artis Holywood

CENDAWAN??

ni ke yang di maksudkan dengan rambut cendawan?


Haha..siapa yang teringin nak buat rambut macam ni..pergi la jumpa barber korang..rambut cendawan satu!!haha..
aku nk kritik pun xboleh sebab aku tak tengok lagi cerita ni..tapi 80% cakap cerita ni tak best..baru masuk panggung 30 minit da keluar..apakah itu?



video yang sangat kreatif..siap dengan subtitle sekali.biasanya kita dapat tengok video ni dalam iklan iphone,microsoft..tapi sekarang versi DDR..Haha..Hope korang enjoy layan video nie


p/s:perasan tak rambut si hitler ni dengan DDR macam sama??
bukan nak condemn tapi kenyataan..jangan terlalu ANGKUH dan CAKAP BESAR..

No comments:

Related Posts with Thumbnails