MSN Onion Emoticon belog nie just jadi tempat aku curahkan perasaan dan berkongsi cerita tentang kehidupan
di dunia yg serba serbi moden..
hanya bermula dengan meniarap,merangkak,bertatih,dan kini aku mula berjalan perlahan2..misi adalah berlari selaju yang mungkin setaraf blogger2 yg lain...Onion Icons
pandangan dan kritikan di alu-alukan di mana2 post..n lastly tanx coz sudi bace belog yg xseberapa nie..MySpace

.:tEmAn:.

Monday, November 22, 2010

Gurauan Maut

kowg rse cte ny??: 






gurau-gurau jugak..jangan sampai jadi mcm nie..
karang korang jugak yang frust menonggeng..
tapi memang bangang la kan..haha..
tak pasal-pasal je lari ketakutan sampai kena langgar ngn kereta..
you!!kalau i buat you macam tu boleh tak??hehhe
oke da taw jawapan dari you..
so tak payah lah bersusah payah nak membebel panjang-panjang macam lori trelar..

2 comments:

.:MrS cHerRy:. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shila shahila said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails